Anunț de presă – Actualizare Innovation Norway

01/15

Asamblarea liniei de finisaj pentru sectia Mobila este in desfasurare si se estimeaza inceperea testelor si probelor de functionare incepand cu saptamana 5.

Asamblarea liniei de finisaj in pentru Sectia Mobila este in desfasurare, si se estimeaza inceperea testelor si probelor de functionare incepand cu saptamana 5. La desfasurarea testelor vor participa reprezentanti ai firmei partenere Stokke AS din Norvegia precum si reprezentanti CEFLA Italia, furnizorul liniei.

Acest proiect este susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Granturile Norvegiene 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare Inovare Verde în Industria din România Romania@norwaygrants-greeninnovation.no . Valoarea proiectului s-a ridicat la 545.145 EUR si grantul acordat este in cuantum de 268.000 EUR.

Procesul de implementare continua iar relatiile cu Operatorul de Program in acest sens sunt foarte bune. Transparenta , simplitatea, evitarea birocratiei si increderea acordata de Innovation Norway, beneficiarilor de proiecte sunt doar o parte din multele atribute pozitive ce pot fi atribuite cu incredere operatorului de program , in special echipei din spatele gestionarii fondurilor norvegiene.

Cererea dvs. este variată?
Nicio problemă, suntem flexibili.