Anunț de presă – Anunt incepere proiect fonduri norvegiene apel 2

06/15

 

Proiect susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare Inovare în Industria Verde România

 

Proiect: “Greening the process flow for molded elements at Sortilemn

– Green industry Romania

– Proiect cofinanţat prin Fondurile Norvegiene (Norway Grants)

Beneficiar:

Sortilemn S.A., Gherla, România

Anunţ de demarare al proiectului

 

Gherla, 19.06.2015

1.Sortilemn S.A., cu sediul în România, în judeţul Cluj, strada Clujului, nr 7, Gherla, număr de telefon: 0264.241.717, număr de fax: 004.0264.243.148, lansează începând cu data de astăzi implementarea proiectului “Greening the process flow for molded elements at Sortilemn – Green industry Romania “, proiect co-finaţat în cadrul programului „Inovare în Industria Verde” conform Contractului de finanţare nr. MISTE – 2014/113360, încheiat cu Innovation Norway în calitate de operator al programului.

2.Valoarea totală a proiectului de investiții este de 551.200 euro, din care asistenţa financiară nerambursabilă nu va depăși suma de 250.000 euro, valoarea cofinanţării nerambursabile fiind de 45,35%.

3.Proiectul se implementează la nivel local, prin integrarea unei tehnologii moderne in procesul de productie inlocuind masinile specifice uzate, la sediul Sortilemn S.A. Durata implementării proiectului este de 9 luni.

4.Obiectivele generale ale proiectului sunt:Obiectivul general al proiectului este de a îmbunătăți în mod semnificativ performanțele operaționale și de mediu în activitatea de finisare a componentelor pentru scaune curbate din placaj, prin reducerea consumului materialelor specifice. Acest obiectiv va fi realizat prin integrarea unor tehnologii de ultima oră în cadrul fluxului de producție actual prin înlocuirea echipamentelor care nu mai sunt corespunzatoare din punct de vedere tehnic.

În urma acestei îmbunătățiri tehnice, se vor înregistrea reduceri semnificative ale costurilor ca urmare a economiilor realizate prin reducerea consumului de materie prima pentru finisare, energie și eliminarea deșeurilor și a costurilor de intretinere.

5.Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

  • Nume persoană contact: Lazăr Alina
  • Funcţie:manager proiect
  • Adresa: Sortilemn S.A.Clujului, nr. 7, Gherla, judeţ Cluj
  • : 004.0264.241.717, Fax: 004.0264.243.148, e-mail: af@vechi.sortilemn.ro

Pentru informaţii detaliate legate de programul de finanţare vizitaţi

http://www.norwaygrants-greeninnovation.no

Cererea dvs. este variată?
Nicio problemă, suntem flexibili.