Sortilemn implementeaza standardul de Management Energetic ISO 50001 în parteneriat cu compania clujeană Servelect

06/16

Fabrica Sortilemn Gherla printr-un parteneriat cu compania de servicii energetice Servelect din Cluj a demarat și este în curs de finalizare a implementării sistemului standard de MANAGEMENT ENERGETIC ISO 50001.

„Acest sistem standard de management energetic integrat, asigură durabilitatea și creșterea eficienței printr-o strategie energetică proprie fabricii, prin roluri clar desemnate în gestiunea energiei, prin proceduri și activități transparente și stimulative privind eficiența energiei.” a declarat Andrei Ceclan, Senior Energy Advisor al companiei Servelect.

„Este încă o acțiune dintr-un șir mai lung, început în ultimii ani de creștere a eficienței utilizării energiei în procesele industriale ale Sortilemn, după realizarea unui audit energetic complex de către Servelect, respectiv implementarea unui palier larg de soluții de eficiență și producere locală de energie, inclusiv cogenerare pe biomasă.” a declarat Directorul General al Sortilemn, Domnul Marius Giurgiu.

Implementând standardul de Management Energetic ISO 50001 fabrica Sortilemn Gherla dovedește performanță energetică în activitatea de producție, preocuparea continuă pentru utilizarea eficientă a energiei și responsabilitate față de oameni și mediu, prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

Servelect susține energia durabilă și creșterea eficienței în industrie și clădiri, prin audit și management energetic, respectiv prin implementarea soluțiilor propuse, inclusiv cu plata din economiile efectiv generate.

Cererea dvs. este variată?
Nicio problemă, suntem flexibili.